Vier kerst bij Pier16

Geplaatst op: 13 november 2017

Vier kerst bij Pier16

Tijdens de kerstdagen zijn we VOLGEBOEKT!

Bij Pier16 duurt kerst drie dagen, van kerstavond tot en met tweede kerstdag. Ons restaurant is van binnen gedecoreerd in kerstsferen. In het restaurant brandt onze open haard en staan onze collega’s klaar met een hapje en een drankje.

Benieuwd naar ons kerstmenu?

Voorgerecht
Aan tafel is het eerst tijd voor een amuse van het huis. Vervolgens heb je de keuze uit drie verschillende voorgerechten, vlees, vis of vegetarisch.

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht stel je zelf samen! Loop langs de verschillende verwentafels van onze chefs. Aan elke kant van het restaurant is wat lekkers te vinden, van heerlijke Noordzeetong tot vers gerookt vlees van de Green Egg en nog veel meer! Onze koks leggen graag uit wat voor heerlijks ze allemaal op de tafels hebben liggen. Met een bordje vol neem je weer plaats en uiteraard is er alle gelegenheid voor een tweede ronde.

Nagerecht
Live aan tafel wordt het dessert gepresenteerd. Leun hierna nog even lekker achterover en geniet van een glaasje wijn of misschien wel een heerlijk kopje koffie.

Prijs
€ 39,50 p.p. excl. drankjes
Kinderen € 1,50 p.p. per levensjaar (tot 12 jaar). Excl. drankjes

Reserveren
Meer informatie en reserveren doe je eenvoudig via onze website www.pier16.nl, e-mail info@pier16.nl of telefonisch via 0527 – 653 222.

Bekijk hier onze kerstflyer!

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement