Tafel in ons restaurant reserveren?

Je kunt online reserveren of telefonisch. De deur staat van vrijdag tot en met zondag altijd bij ons open, maar we raden reserveren aan.

Via het formulier is reserveren mogelijk tot 24 uur van tevoren. We zijn altijd telefonisch bereikbaar als je voor vandaag wilt reserveren. Per e-mail is de reservering pas definitief wanneer deze persoonlijk bevestigd is door Pier16.

Bekijk bij contact onze actuele openingstijden. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier voor onze lunch-, diner- en drankenkaart.

Ons restaurant is in de maanden januari en februari  gesloten. We zijn wel open voor feesten en partijen op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Tafel reserveren

Ons restaurant is in de maanden januari en februari gesloten. We zijn wel open voor feesten en partijen op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement