Tulpenexpositie voor het goede doel

Geplaatst op: 5 april 2019

Van 19 april tot en met 5 mei staat de Noordoostpolder in het teken van het Tulpenfestival. Duizenden bezoekers, behangen met camera’s, zullen langs de tulpenvelden trekken en prachtige plaatjes schieten van al het tulpenpracht. Benieuwd naar ècht mooie plaatjes? Kom dan naar het tulpenrestaurant van de polder: Pier16!

Fotograaf Michel van de Klooster zal tien van zijn mooiste tulpenfoto’s tentoonstellen bij Pier16, uiteraard geschoten in de Noordoostpolder. En deze prachtige platen van 120×80 centimeter kunnen ook bij jouw thuis aan de muur komen te hangen! Tijdens het Tulpenfestival mag je jouw bod uitbrengen op een foto naar keuze. Na het festival bekijken we wie het hoogste bod heeft uitgebracht en wie een prachtige tulpenfoto thuis mag gaan ophangen. De helft van elk winnend bod gaat naar het goede doel, namelijk Toon Hermans Huis Emmeloord en Hospice Dronten.

Bij Pier16 serveren wij naast onze gewone kaart ook een speciaal tulpen-menu:

Tulpenlunch voor € 9,50 per persoon excl. consumpties
Voor: Aspergesoep met ham
Hoofd: Broodje zalm met avocadocrème, radijs en komkommer

Tulpendiner voor € 22,50 per persoon excl. consumpties
Hoofd: entrecote met paddenstoelenjus en voorjaarsgroenten
Dessert: Carrotcake met kaneelcrème, sinaasappel en merengue

Het tulpen-menu is te bestellen van 19 april tot en met 5 mei.

Meer informatie of reserveren? Mail ons via info@pier16.nl of bel ons op 0527-653222.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement