Medewerker in beeld: Ellen

Geplaatst op: 5 september 2019

Elke maand stellen wij een medewerker van Pier16 aan je voor. Want wie zijn toch de mensen achter de schermen bij Pier16? Wij kloppen aan bij Ellen.

Hoi! Mijn naam is Ellen Koene, ik woon samen met mijn ouders en twee broertjes in Nagele. Ik ben sinds 2,5 jaar werkzaam bij restaurant Pier16. Als bijbaantje ben ik begonnen als medewerker in de afwas en sinds ongeveer twee jaar ben ik werkzaam in de koude keuken. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk, dit komt mede door de leuke collega’s, het mooie restaurant maar ook omdat ik elke dag weer mag leren. Momenteel leer ik steeds meer in de warme keuken maar het opmaken van de borden blijf ik het leukst vinden om te doen. En om iedere dag op zo’n mooie locatie te werken krijg je er ook nog als cadeautje bij. Die zonsondergang elke dag blijft bijzonder!

Het team van Pier16 is een hecht team en helpen we elkaar waar nodig is. Er hangt altijd een prettige en gezellige sfeer en als er iets is kan je altijd wel bij iemand terecht. Ik hoop nog veel mensen blij te mogen maken met een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement