Puur bij Pier op donderdag!

Geplaatst op: 10 oktober 2018

De donderdagavond staat bij Pier16 elke week in het teken van een speciaal thema. Deze ‘Puur bij Pier’-avonden wisselen elke week. Benieuwd naar de agenda tot nu toe?

Donderdag 11 oktober 2018 – Proef de nieuwe kaart
Tijdens deze avond kun je onze nieuwe gerechten komen proeven die op onze nieuwe dinerkaart komen. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw feedback en deze avond mag je zelf bepalen welke prijs je voor de nieuwe gerechten betaald.

~

Donderdag 18 oktober 2018 – Bitterzoet
Wat is het lekkerste deel van het diner? Juist, het dessert! Deze avond serveren we alleen maar toetjes. We serveren allerlei hartige en zoete gerechtjes gebaseerd op toetjes voor een prijs van € 19,50 per persoon.

~

Donderdag 25 oktober 2018 – Om je vingers bij af te likken
Een avond onbeperkt spareribs, chicken wings en gamba’s eten, om je vingers bij af te likken! Voor een prijs van € 24,50 per persoon.

~

Donderdag 1 november 2018 – Licht uit!
De wintertijd is ingegaan, dus tijd om het sfeervol te maken met kaarslicht! Vanavond serveren we ons diner in een met (alleen!) kaarslicht verlicht restaurant.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement