Medewerkers in beeld: Jarith

Geplaatst op: 7 juni 2017

Medewerkers in beeld: Jarith

Elke maand stellen wij een medewerkers van Pier16 aan je voor. Want wie zijn toch de mensen achter de schermen bij Pier16? Voor deze gloednieuwe editie kloppen we aan bij Jarith.

– Hoi Jarith, stel jezelf even kort voor aan de lezers.

Aangenaam, ik ben Jarith en woon samen met mijn vriendin en zoontje in Emmeloord. Bijna dagelijks werk ik achter de schermen bij Pier16 als kok. Met veel passie en enthousiasme wil ik de gasten verrassen met de lekkerste gerechten, bereidt met producten uit de streek.

– Welk gerecht raad jij iedereen aan?

Een echte aanrader vind ik het gevulde konijnenboutje. Een langzaam gegaard en heerlijk mals stukje vlees, geserveerd met allerlei groenten.

– Van waar je passie voor koken?

Vanaf mijn twaalfde jaar ben ik al bezig met het bereiden van eten. Het is begonnen met het slachten van kippen, het vangen van vissen en vervolgens het bereiden van deze producten. Op latere leeftijd heeft mijn passie zich geuit door het maken van eigengemaakte worst, het roken van hammetjes, het bouwen van klimaatkasten en het brouwen van wijn en bier. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, wat wil een mens nog meer?!

 

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement