Loungefeest Buiten Gewoon

Geplaatst op: 22 juni 2017

Pier16 organiseert in samenwerking met dorpsbelang Nagele een Polders loungefeest op het strand bij restaurant Pier16. Alle inwoners van Nagele en omgeving zijn op 22 juli 2017 van harte welkom bij ‘Buiten Gewoon’. De toegang is GRATIS.

Het loungefeest gaat om 15.00 uur van start. Bezoekers kunnen heerlijk loungen op het strand, genieten van cocktails of een biertje en deelnemen spectaculaire activiteiten, waaronder flyboarden, watervolleybal, bungee trampoline en banaanvaren. Op het strand wordt een stretchtent geplaatst en ingericht met loungemeubilair. Op het festival is ook ‘De Buitengewonde Stoel’ te vinden, deze stoel is ontworpen door Mark Prins, een geboren en getogen inwoner van de Noordoostpolder. De ‘Buitengewone Stoel’ vertelt het verhaal van Noordoostpolder en speelt een prominente rol in de campagne 75 jaar droog. De stoel symboliseert de polderpioniers die vanuit diverse windstreken in Nederland kwamen en hier een nieuwe samenleving bouwden.

Strand BBQ
Vanaf 16.30 uur kunnen bezoekers voor €10,- per persoon genieten van een uitgebreide barbecue, opgeven is mogelijk via dorpsbelang Nagele. Rond 16.30 uur gaat het loungeprogramma over in een strandfeest met optredens van verschillende DJ’s.

Binnenkort volgt meer informatie. Houd voor meer informatie en de laatste updates de website of de Facebookpagina van Pier16 in de gaten.

Waar: Het strand bij Pier16, te Nagele
Wanneer: zaterdag 22 juli 2017
Tijd: vanaf 15:00 uur
Kosten entree: Gratis

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement