Medewerker in beeld: Krista

Geplaatst op: 20 maart 2018

 

In ’t zonnetje: Krista Rozendaal

We stellen geregeld een medewerker van Pier16 aan je voor. Want wie zijn toch de mensen achter de schermen van Pier16? Voor deze editie zetten we Krista in het zonnetje! En Krista is niet zo maar een medewerker, maar sinds kort ook de leverancier van onze heerlijke huisgemaakte taarten!

 

Stel jezelf even kort voor?
Ik ben Krista, 28 jaar en woon samen met Patrick in Ens. Sinds een jaar zijn wij de trotse ouders van Thijs. Sinds juni 2017 werk ik bij Pier16, in de keuken maar ook in de bediening. Ik kan gewoon niet kiezen wat ik het leukste vindt!

In maart dit jaar ben ik naast mijn baan bij Pier16 gestart met mijn eigen bedrijf: Vers uit de Polder. Dit is altijd mijn droom geweest en ik ben hier dan ook ontzettend trots op! Mijn eerste klant is natuurlijk Pier16, dus kom vooral langs voor een kop koffie en een stuk van mijn heerlijke taarten! Kom je op woensdag? Dan serveer ik hem voor je uit!

 

Vers uit de Polder, dat klinkt goed! Wat kunnen we allemaal bij je bestellen?
Vers uit de Polder, de naam zegt het al, staat voor lokaal en ambachtelijk! Ik verkoop de cheesecake en brownie die je ook bij Pier16 kunt proeven, maar ook high tea aan huis met allerlei eigengemaakte hapjes.

Daarnaast ben ik Zuster Evie Noordoostpolder en verkoop ik Puike Potten. Denk hierbij aan brood- en muffinmixen, soepen en limonades, maar ook appelmoes gestoofd in likeur. Ik maak de producten zoals oma dat deed: het originele recept, met een moderne twist.

 

Waarom werk je in de horeca, en dan vooral bij Pier16?
Koken is natuurlijk mijn passie, maar toch vooral voor de gezelligheid van en met de gasten en collega’s.

 

Wat is het allerlekkerste wat bij Pier16 te krijgen is?
Dit is natuurlijk een inkoppertje: de cheesecake en brownie! Maar ook de carpaccio vind ik erg lekker, met sla, pijnboompitten, oude kaas en dan afgemaakt met een heerlijke citroenmayonaise.

 

Wat is het leukste compliment wat je bij Pier16 hebt gekregen?
Dat gasten speciaal voor mij terugkomen op de woensdag, omdat ze weten dat dat mijn vaste dag in de bediening is.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement