Medewerker in beeld: Jann

Geplaatst op: 14 augustus 2017

Elke maand stellen wij een medewerker van Pier16 aan je voor. Want wie zijn toch de mensen achter de schermen bij Pier16? Voor deze derde editie kloppen we aan bij Jann.

– Hoi Jann, stel jezelf even kort voor aan de lezers
“Mijn naam Jann Post, 26 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Zwolle. Bij Pier16 ben ik barkeeper, neem ik bestelling op en serveer ik de dranken en/of de gerechten uit. Ik ben van alle markten thuis. Niet alleen in de horeca hoor, ik heb eerder ook in de detail handel gewerkt. Naast mijn werk ben ik actief als zanger. Op dit moment ben ik leadzanger van de coverband Jetset Live. Ook treed ik graag akoestisch op met mijn gitaar!”

-Wat vind je leuk aan de horeca?
“Ik ben een mens-mens. Ik ben een zorgzaam type, ook zakelijk. Ik vind het fijn dat als de gast bij ons in het restaurant komt, ook op een goede manier wordt behandeld. Dat elke gast het naar zijn zin heeft, dat vind ik belangrijk en daar haal ik voldoening uit.”

-Waarom werken bij Pier16?
“Het imago van Pier16 spreekt mij erg gaan, hip, stoer en een tikkeltje industrieel. Daar kan ik me helemaal in vinden en dat maakt het ook een fijne werkplek. We hebben een super leuk team, we maken veel lol en lachen veel. Ook met de klanten. We krijgen ook wel eens de vraag of we echt zo blij zijn om te werken of als we maar doen alsof. Ik kan je vertellen, we hebben een heel leuk en gezellig team. Dat maakt het ook dat ik elke dag met veel plezier en zin naar mijn werk ga!”

-Welk gerecht beveel jij iedereen aan?
“Dat is lastig zeg! Ik zou zeggen, neem de spareribs als hoofdgerecht en als toetje moet je de Nabrander proberen (de crème brulee). Die is echt lekker!”

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement