Welkom bij restaurant Pier16

Pier16 is hét restaurant van Emmeloord, Nagele, Kampen, Lelystad en omgeving. Eten of lunchen aan het water? Dat kan bij Pier16!

Restaurant aan het water

Pier16, is het stoere restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer. Wij serveren rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit onze directe omgeving. Eerlijk en vers. Daarnaast willen wij graag iedere gast een goed kopje koffie, lunch, borrel en een betaalbaar diner serveren en natuurlijk een ontzettend gezellige avond bezorgen.
Pier16 is dé ideale plek met hoofdletter P, om aan te meren voor een diner aan het strand, een bruiloft aan het strand, een vergadering, high tea, een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeest.

Bij ons staat Puur, Passie en Persoonlijk centraal in alles wat we doen! Weten waarom?

Verder lezen

Pier – Puur

Wij gebruiken dagverse en eerlijke producten. Veelal vers geplukt of geoogst uit de Flevolandse klei.

Pier – Passie

Onze gerechten worden met liefde bereid. En zoals men zegt; liefde gaat door de maag. Ook bij Pier!

Pier – Persoonlijk

Een gast moet zich gast voelen en zich vooral thuis voelen. Goed eten in een ontspannen sfeer.

En dat noemen wij Pierewaaien!

Ons restaurant is door ligging in het midden van het land, in de provincie Flevoland, makkelijk bereikbaar vanaf de Randstand of vanuit noord –en midden Nederland. Ons restaurant ligt 4km vanaf de A6 en heeft een eigen en gratis parkeerterrein. Uiteraard kun je bij ons even pierewaaien over het strand en zijn we ook het ideale start-eind-of rustpunt tijdens een wandel-, fiets-, auto- of motortocht. Pier16 biedt net dat beetje meer. 

Als een ware verrassing ligt in het Flevolandse Nagele een parel verscholen, een restaurant aan het Ketelmeer met de naam Pier16.

Arrangementen

Op zoek naar een ruimte voor een select gezelschap? Kom voor al je hutjes op de hei sessies naar Pier16. Dat staat garant voor een inspirerende bijeenkomst of vergadering.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement