Zakelijke kerstborrel

Onbezorgd genieten

Start de gezelligste maand van het jaar met een feestelijke kerstborrel en blik terug op een productief jaar. Restaurant Pier16 biedt een unieke locatie aan het Ketelmeer en met ons sfeervolle restaurant worden je medewerkers ongetwijfeld verrast. Wij zorgen voor een warm onthaal; de open haard brandt, de sfeerverlichting staat aan en de kerstboom is opgetuigd.

Offerte aanvragen

  • Ontvangst met een winterse cocktail
  • Gezellige kerstmuziek
  • Luxe borrelplanken met koude/warme hapjes
  • Winterse aankleding en sfeervolle verlichting

Offerte aanvragen

Dit jaar hebben we drie arrangementen speciaal voor jou samengesteld. Liever alleen een kerstborrel dan is ons ‘Royal Christmas’ arrangement precies wat voor jou. Toch liever een borrel in combinatie met een buffet? Dan kan je kiezen uit ‘Deluxe Christmas’ en ‘Premium Christmas’. Bekijk hier onder de brochure voor alle details.

Bekijk prijzen

Bestel via het formulier of mail naar info@pier16.nl of bel naar 0527 653 222. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail of telefoon.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zakelijke kerstborrel offerte

  • MM slash DD slash JJJJ
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement