Feesten –en partijen

Pier16 is de ideale locatie om op een zorgeloze manier jouw verjaardag of jubileum kunt vieren. Het uitzicht over het Ketelmeer, de moderne aankleding van het restaurant en de persoonlijke aanpak van het personeel zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ieder feest heeft zijn eigen karakter

Het restaurant van Pier16 biedt veel mogelijkheden voor een gezellige borrel of een heerlijk diner. Dit is gemakkelijk te combineren met een indoor- of outdoor-activiteit voor de hele familie of vriendenkring! Denk hierbij aan:

  • Pubquiz
  • Dansvloer met DJ
  • Expeditie Schokkerhaven
  • Sloepvaren

Heerlijk eten en drinken zijn volgens ons onlosmakelijk verbonden aan een geslaagd feest. Onze koks maken de lekkerste hapjes, buffetten, diners en avondsnacks. Hierbij maken ze gebruik van verschillende verse producten uit de omgeving. We werken niet met standaard gerechten omdat ieder feest zijn eigen karakter heeft.

Persoonlijke aanpak

Ieder feest is uniek, daarom leveren wij maatwerk dat past bij jouw wensen en ideeën. Wij denken graag mee en laten jullie kennis maken met alle mogelijkheden die Pier16 te bieden heeft. Dit doen we het liefst tijdens een persoonlijk gesprek.

Benieuwd naar deze mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Feesten & Partijen offerte

  • MM slash DD slash JJJJ
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement