Bedrijfsfeesten

Heb jij als bedrijf iets te vieren of wil jij je medewerkers in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest? Dat kan bij Pier16! Verras je medewerkers op deze unieke locatie aan het water.

Aan mogelijkheden geen gebrek

Naast een onvergetelijk feest ook op zoek naar een activiteit voor uw personeel? Ook daar denkt Pier16 graag in mee. Wij organiseren de leukste outdoor activiteiten op het strand en indoor activiteiten in ons restaurant.

“Pier16 is een echte aanrader voor personeelsfeesten. Niet alleen voor de gezellige sfeer en het mooie uitzicht, maar ook voor de zorg die in jouw feest gestoken wordt en het personeel dat alles voor je regelt”

Wat kan Pier16 voor jouw bedrijfsfeest betekenen?

Niets is te gek voor Pier16. Een uniek personeelsfeest organiseer je vaak niet elk jaar en dat weten wij maar al te goed. Pier16 heeft alles in huis om van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring te maken. Van artiesten tot servetten, van een cocktailbar tot een reservelampje. Bij Pier16 hebben we oog voor detail.

Onze chefkoks laten zich graag inspireren door de unieke locatie en het thema van uw bedrijfsfeest. Wij werken voornamelijk met streekproducten uit de Noordoostpolder en omstreken voor een passend menu.

Jouw wensen en ideeën staat bij ons centraal

Annemarie Coehoorn (bedrijfsleider Pier16): “Met het team van Pier16 staan wij graag voor jou klaar voor onvergetelijke feesten en partijen. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden. Jouw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Kom het beleven op onze mooie locatie aan het meer.”

Pier16 staat voor een persoonlijk aanpak. Daarom denken we graag een keertje mee om jouw ideale bedrijfsfeest te organiseren. Wij helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Bedrijfsfeesten offerte

  • MM slash DD slash JJJJ
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement