American barbecue

We organiseren op zaterdag 15 juni een Amerikaanse middag. Een gezellige middag die in het teken staat van lekker eten, countrymuziek en een leuke workshop.

Amerikaans barbecuearrangement🍔
Geniet vanaf 17.00 uur van de lekkerste Amerikaanse barbecuegerechten. Op het terrein plaatsen wij diverse barbecues, waar onze koks de lekkerste gerechten live bereiden. Het menu bestaat onder andere uit: American burgers, spareribs, chicken lollypop, American fries met saus, gefrituurde uitjes en augurk, corn en meer! Daarnaast hebben we een aantal vegan producten en is het mogelijk om zelf marshmallows te roosteren.

Uit-jeTent gasten: € 24,50 per persoon – inclusief vijf eetmunten en twee drinkmunten. Hiermee kan je de lekkerste gerechten afhalen. (Reguliere gasten betalen € 27,50 per persoon)
Kinderen: € 12,50 per persoon – inclusief twee eetmunten, één drinkmunt, ijsje en marshmallows.

 

Country line dance💃🕺

Wij organiseren tussen 15.00 en 17.00 uur een workshop country line dance. Een gezellige workshop waarbij we gezamenlijk gaan dansen op swingende country songs. Je bent hierbij niet afhankelijk van een danspartner, er wordt in groepsverband en in rijen gedanst. We hebben plek voor maximaal 50 personen, dus geef je snel op! We vragen een kleine vergoeding van € 6,00 per persoon.
– De workshop gaat enkel door bij voldoende aanmeldingen –

 

Geef je op voor het barbecuearrangement en/of de country line dance workshop via info@pier16.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees ons privacystatement